.

Henry Thijssen Witgoedservice

Uw witgoedspecialist

Wij repareren elk type witgoed van alle bekende merken, zowel vrijstaande als inbouwapparatuur, mét garantie!

wasmachine reparatie

Snelle en vakkundige reparaties tegen een betaalbaar tarief, inclusief 3 maanden garantie!

Het kopen van nieuwe, huishoudelijke apparaten kan erg duur zijn, zeker als het gaat om witgoed. Gelukkig hoeft een kapotte wasmachine, droger of magnetron niet te betekenen dat u een nieuwe moet kopen.

Vaak kunnen schade, storingen of slijtage snel worden verholpen met een (eenvoudige) reparatie en kunt u de levensduur van uw witgoed aanzienlijk verlengen. Beter voor het milieu én voor uw portemonnee!

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over onze tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Tarieven:

Starttarief

De kosten voor het voorrijden en het stellen van de diagnose (max. 15 minuten) bedragen € 47,50 (Oude Wetering en Roelofarendsveen € 35,-).

Reparatie-tarief

Na de diagnose informeert onze monteur u over de mogelijkheden en de daarbij behorende reparatiekosten. Wanneer u besluit om uw apparaat te laten repareren, betaalt u € 15,- per kwartier. Dit tarief is inclusief BTW, maar exclusief eventueel benodigde onderdelen.

Reparatie niet mogelijk?

Wanneer uit de diagnose blijkt dat een reparatie niet mogelijk is, of te duur wordt, zal uiteraard alleen het starttarief worden berekend voor het voorrijden en de diagnosetijd.

Afrekenen

Na de diagnose en/of reparatie, dient u de factuur direct te voldoen aan onze monteur. Dit kan contant, of door te pinnen met behulp van ons mobiele pinapparaat.

Garantie

HT Service staat garant voor vakkundig werk en daarom geven wij altijd 3 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en vervangen onderdelen.

 

 

Snel een monteur bij u thuis?

Bel ons direct of vul het storingsformulier in en klik op verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tel. 06 – 54 90 36 10

. Benieuwd of HT Service ook in uw woonplaats snel uw witgoed kan repareren? Bekijk dan een volledig overzicht van ons servicegebied.

Snelle service Witgoed reparatie
Goed
Gebaseerd op 17 recensies
Nomadic Gujju
Nomadic Gujju
03/09/2023
contacted henry for dead dryer, he was very responsive on the call and arrived at our place as planned. he checked dryer nicely inside out and find out the problem, he needed a part to order , he did it himself and replaced it next day. i will highly recommend henry's service. he is very professional and on time and speaks engles which is helpful for expats.
Arnoud
Arnoud
28/08/2023
Snel en deskundig
Willem Aniba
Willem Aniba
22/05/2023
Henry was snel aanwezig , vaatwasser met code E 15 , werd zeer snel en deskundig gerepareerd, en dat ook nog voor een heel acceptabele prijs . Aan te bevelen.
Abdi Ibrahim
Abdi Ibrahim
08/04/2023
Arti Ramdjas
Arti Ramdjas
13/01/2023
' s Ochtends gebeld en Henry was dezelfde middag al beschikbaar voor het oplossen van een storing aan de wasmachine. Vrijwel direct het probleem geïdentificeerd en verholpen. Goede service, vakkundig en vriendelijk! Goed tarief!
Walter Makkinga
Walter Makkinga
23/12/2022
Goed advies en snelle en deskundige service bij de montage van onze nieuwe vaatwasser.
Rob Bie
Rob Bie
15/07/2022
Jayashree Sahu
Jayashree Sahu
27/01/2022
Same day repair our washing machine, easily assessable. Happy with service.
Witgoed - reparatie
wasmachine reparatie

Contact / storing doorgeven

14 + 11 =