Henry Thijssen Witgoedservice

Snelle en vakkundige reparatie van uw vaatwasser

tegen een scherp tarief en met garantie

dat vindt u bij  HT Service.

in de regio Amstelveen ,Badhoevedorp,  Uithoorn, Aalsmeer ,Kudelstaart ,
Hoofdorp, Nieuw Vennep, Nieuwveen ,Leimuiden ,Oude Wetering , Roelofarendsveen , Rijpwetering, Woubrugge, Leiderdorp,  Lisse
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HT Service uw vaatwasser monteur aan huis met 30 jaar ervaring!

 

Als uw wasmachine, vaatwasser, droger , oven of koelkast plotseling defect is  hebt U snel de hulp van een witgoed monteur nodig. In deze regio is  HT Service een logische keuze. Veel voorkomende witgoed reparaties zoals het vervangen van koolborstels, afvoerpomp, deurgreep, verwarmingselement, aandrijfriem of schokbrekers kunnen meestal direct worden uitgevoerd.

Voordelen van repareren:

De kosten voor reparaties vallen over het algemeen mee, zeker ten opzichte van de aanschaf van nieuw witgoed. Bovendien is repareren uiteraard veel minder milieubelastend dan het hele apparaat vervangen. Bedenk maar eens welke milieubelasting fabricage, transport en afvoer met zich meebrengen.

 Vaatwasser storingen: 

 

Vaatwasser wast niet schoon

Het eerste waar je op moet letten is of de sproeiarmen van de vaatwasser niet vervuild zijn of geblokkeerd. Daarnaast let op of de vaatwasser wel verwarmt en of de vaatwasser wel afpompt anders is er de kans dat deze met vuil water gaat afwassen.

  Vaatwasser verwarmt niet. Foutcode AEG i60 , Bosch E09,
Miele F01 / F24 /F25,
Whirlpool F3. 

Als een vaatwasser niet verwarmt uit zich dat vaak in een vettig laagje op de vaat na het programma. Veel vaatwassers maken hun programma gewoon af, ondanks het niet verwarmen. Soms geeft de vaatwasser een foutmelding, soms ook niet weer andere vaatwassers blijven hangen op 1 minuut. Vaak gaat het hier om print reparatie, reparatie van draadbreuk in de deur of verbrande stekkers aan het verwarmingselement herstellen. In sommige gevallen houdt de reparatie in dat de complete hittepomp moet worden vervangen, in een ander geval een doorstroomelement.

Vaatwasser blijft afpompen. Foutcode AEG i30 / i40 , Bosch E15 , Whirlpool F2, Pelgrim F2.

Lekkage is de meest voorkomende vaatwasser reparatie. Er loopt geen water over de vloer maar in de opvangbak van de vaatwasser zelf. Een vlotter registreert de lekkage, de elektronica zorg dat de watertoevoer wordt afgesloten en de afvoerpomp ingeschakeld. De enige remedie is: kraan dicht, stekker eruit en een reparateur bellen. Voor Bosch en Siemens vaatwassers is zelfs een speciaal reparatie-setje voor het zeefhuis beschikbaar. Deze reparatie is voor een witgoedmonteur vrij eenvoudig. Lekkage aan apparaten van Electrolux, Zanussi, Etna, Bauknecht en Whirlpool zijn te divers om in te schatten. Dat wordt gewoon even zoeken alvorens tot reparatie van de vaatwasser over te gaan.

 Vaatwasser neemt geen water. Foutcode AEG i10, Miele F12 , Whirlpool F6, Pelgrim E5.

Als de vaatwasser geen water neemt bestaat de reparatie vaak uit het vervangen van een inlaatventiel, een flowmeter of een watercollector schakelaar/sensor. Bij oudere vaatwassers van Bauknecht en Whirlpool gaat het ook vaak om gebroken bedrading in de deur, deze reparatie heeft een witgoedmonteur meestal snel geregeld. Ook kan het zijn dat de vaatwasser tijdens het testprogramma voorafgaand aan het werkelijke programma een willekeurige fout in de vaatwasser constateert en het apparaat derhalve uitschakelt en een foutcode genereert.

Vaatwasser pompt niet af. Foutcode AEG i20 / i50, Bosch E24 / E25, Whirlpool F4, Pelgrim E7.

Soms blokkeert de afvoerpomp als gevolg van bijvoorbeeld een stukje glas. De vaatwasser bromt zachtjes en het programma lijkt niet te starten. Bij sommige vaatwassers is het mogelijk om van binnen uit het kapje van de pomp te demonteren om de pomp van de vaatwasser schoon te maken. Vaak is de pomp gewoon versleten of defect. De afvoerpomp van een moderne vaatwasser is vaak een standaard pomp hoewel er ook merk en type-afhankelijke zijn. Uw monteur heeft ze op voorraad dus u hoeft het niet lang zonder vaatwasser. 

Wasmachine storing?

 

 

 

 

 

Direct contact

Bij storing kunt ons direct bellen of vul het contactformulier in en klik op verzenden.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tel 06 5490 3610

info@ht-witgoedreparatie.nl

  • HT Service is gespecialiseerd in het repareren van witgoedapparaten zoals wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten , ovens  kookplaten 

  • in de regio Amstelveen , Uithoorn , Aalsmeer, Kudelstaart , Nieuwveen, Leimuiden , Woubrugge , Hoogmade , Leiderdorp , Rijpwetering , Roelofarendsveen, Nieuw Vennep , Hoofddorp . 

  • Ook voor het repareren van een inbouw keukenapparaat zoals een vaatwasser, magnetron,  oven, kookplaat en afzuigkap kunt u bij HT Service terecht.

  • HT Service  repareert alle merken: Miele, Bosch, Indesit, Zanussi, Whirlpool, Siemens, Bauknecht, AEG, ATAG, Pelgrim.

  • Wij kunnen voor inbouwapparatuur zoals vaatwassers precies adviseren of dit past in uw keuken en welke voorzieningen hiervoor getroffen moeten worden. Ook in bestaande keukens!

  • Op de uitgevoerde reparatie hebt u altijd 3 maanden garantie! 

Pinbetalingen mogelijk

reparatie oven wasmachine vaatwasser
witgoed monteur

Contact / storing doorgeven

14 + 10 =

Merken waar wij veel mee werken:

• ATAG • Bosch • Etna • Indesit • Miele • Siemens • Samsung • Zanussi • Whirlpool • Bauknecht • AEG • Smeg • LG • Neff • Electrolux

HT Service 
Grundel 71
2377DA   Oude Wetering
KvK : 16086915

TEL: 06-54903610

Cookiebeleid

Voorrijkosten met eerste kwartier €47,50 incl. BTW !!!