Henry Thijssen Witgoedservice

 

 

 

 

Snelle en vakkundige reparatie van uw wasmachine

tegen een scherp tarief en met garantie

dat vindt u bij  HT Service.

in de regio Amstelveen ,Badhoevedorp,  Uithoorn, Aalsmeer ,Kudelstaart , Hoofdorp, Nieuw Vennep, Nieuwveen ,Leimuiden ,Oude Wetering , Roelofarendsveen , Rijpwetering, Woubrugge, Leiderdorp,  Lisse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

HT Service is uw wasmachine monteur met meer dan 30 jaar ervaring

 Als uw wasmachine, vaatwasser, droger , oven of koelkast plotseling defect is hebt u de hulp van een wasmachine monteur nodig. In deze regio is  HT Service een logische keuze. Veel voorkomende witgoed reparaties zoals het vervangen van koolborstels, afvoerpomp, deurgreep, verwarmingselement, aandrijfriem of schokbrekers kunnen meestal direct worden uitgevoerd.

 Voordelen van repareren:

De kosten voor reparaties vallen over het algemeen mee, zeker ten opzichte van de aanschaf van nieuw witgoed. Bovendien is repareren uiteraard veel minder milieubelastend dan het hele apparaat vervangen. Bedenk maar eens welke milieubelasting fabricage, transport en afvoer met zich meebrengen.

 Wasmachine storingen : 

Wasmachine doet helemaal niets meer

Soms een probleem met de (wand)contactdoos waar de wasmachine op is aangesloten. Het kan zijn dat de aan/uit of deurschakelaar defect is of een kabelbreuk . 

Wasmachine deur gaat niet open / sluit niet. Foutcode AEG E40, Bosch E16 /F16 . 

Bij wasmachines van Bosch of Siemens komt het nogal eens voor dat de deurgreep inwendig afbreekt, het noodsysteem werkt dan ook niet meer. Gelukkig heeft uw witgoedmonteur deze altijd in de auto. Voor wasmachines van andere merken zoals Bauknecht, Whirlpool, Indesit, Ariston gaat het meestal om een kapotte deurschakelaar. Het is ook mogelijk dat de machine registreert dat er nog water in zit; om te voorkomen dat u natte voeten krijgt blijft de deur vergrendeld. In dat geval is het verstandig om eens te kijken of er niet iets in het filter van de wasmachine terecht is gekomen wat er niet hoort.

Wasmachine verwarmt niet, Foutcode AEG E60, Bosch E19 /F19 . 

Grote kans dat het verwarmingselement stuk is, maar het kan ook een probleem zijn met de thermostaat of een verbrand contact onder een relais op de printplaat van de wasmachine. Het verwarmingselement is gewoonlijk op voorraad en schade aan de printplaat van uw wasmachine kan meestal eenvoudig worden gerepareerd door uw witgoedmonteur.

 Wasmachine neemt geen water, Foutcode AEG E10 , Bosch E17 / F17,Miele F22. 

Het eerste waar u op moet letten is natuurlijk of de kraan van de wasmachine wel open staat. Soms zit het probleem in het bovendeel van de kraan; dat is meestal eenvoudig te herstellen. Ook kan een inlaatventiel defect zijn, of de niveauregeling van de wasmachine kan verstopt zitten of lekken. Een defecte niveauschakelaar  hoort ook tot de mogelijkheden.

Wasmachine draait niet. Foutcode AEG E50 , Bosch E43 , Miele F53. 

Dit kan meerdere oorzaken hebben. Heel soms is het een kwestie van de snaar terugplaatsen of vervangen maar de meest voorkomende oorzaak is versleten koolborstels. Koolborstels behoren tot de standaard voorraad van uw witgoedmonteur en deze wasmachine reparatie kan gewoonlijk direct worden uitgevoerd. 

Wasmachine centrifugeert / pompt niet. Foutcode AEG E20, Bosch E18 / F18 , Miele F220, Whirlpool FP 

Ook dit kan meerdere oorzaken hebben. Onbalans in het wasgoed (te weinig waardoor teveel onbalans), een geknikte afvoerslang, iets in de pomp of een versleten of defecte afvoerpomp. Zolang de machine zijn water niet kwijt kan zal deze ook niet centrifugeren. Afvoerpompen behoren tot de standaard voorraad.

Wasmachine maakt lawaai.

Meestal ontstaat lawaai door onbalans tijdens het centrifugeren. Dit kan het gevolg zijn van onjuiste afstelling van de stelvoetjes van de wasmachine maar het kan ook het gevolg zijn van versleten schokbrekers (standaard voorraad, eenvoudige reparatie) of een verdwaalde sok tussen kuip en trommel. Een enkele keer is de trommel afgebroken of zijn de lagers van de wasmachine versleten. 

 

 

Direct contact

Bij storing kunt ons direct bellen of vul het contactformulier in en klik op verzenden.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tel 06 5490 3610

info@ht-witgoedreparatie.nl

  • HT Service is gespecialiseerd in het repareren van witgoedapparaten zoals wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten , ovens  kookplaten 

  • in de regio Amstelveen , Uithoorn , Aalsmeer, Kudelstaart , Nieuwveen, Leimuiden , Woubrugge , Hoogmade , Leiderdorp , Rijpwetering , Roelofarendsveen, Nieuw Vennep , Hoofddorp . 

  • Ook voor het repareren van een inbouw keukenapparaat zoals een vaatwasser, magnetron,  oven, kookplaat en afzuigkap kunt u bij HT Service terecht.

  • HT Service  repareert alle merken: Miele, Bosch, Indesit, Zanussi, Whirlpool, Siemens, Bauknecht, AEG, ATAG, Pelgrim.

  • Wij kunnen voor inbouwapparatuur zoals vaatwassers  adviseren of dit past in uw keuken en welke voorzieningen hiervoor getroffen moeten worden. 

  • Op de uitgevoerde reparatie hebt u altijd 3 maanden garantie! 

Pinbetalingen mogelijk

witgoed monteur

Contact / storing doorgeven

2 + 6 =

Merken waar wij veel mee werken:

• ATAG • Bosch • Etna • Indesit • Miele • Siemens • Samsung • Zanussi • Whirlpool • Bauknecht • AEG • Smeg • LG • Neff • Electrolux

HT Service 
Grundel 71
2377DA   Oude Wetering
KvK : 16086915

TEL: 06-54903610

Cookiebeleid

Voorrijkosten met eerste kwartier €47,50 incl. BTW !!!