Henry Thijssen Witgoedservice

 

 

 

HT Service is dé witgoed-monteur

voor reparaties aan uw

wasmachine, vaatwasser, droger, oven

en andere huishoudelijke apparaten,

mét garantie!

 

Henry Thijssen witgoed-service

Direct contact: tel. 06 – 54 90 36 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 HT Service is uw wasmachine, vaatwasser monteur ook in Hoofddorp. 

 

De reparatieservice voor al uw witgoed.

Met ruim 35 jaar ervaring staat HT Service garant voor vakkundig werk en zijn wij dé specialist voor het monteren, installeren en repareren van alle bekende merken witgoed. Van AEG tot Zanussi, van wasmachines tot kookplaten, en zowel vrijstaande als inbouwapparatuur.

Om welk apparaat of merk het ook gaat, Henry Thijssen Witgoedservice is eerlijk, onafhankelijk en snel.

Eerlijk: vakmanschap, eerlijk advies en een goede service zijn belangrijk voor ons, daarom geven wij altijd 3 maanden garantie op elke reparatie die we uitvoeren. Ook wanneer een reparatie niet mogelijk is, of te duur wordt, zal alleen het starttarief worden berekend voor het voorrijden en de diagnosetijd.

Onafhankelijk: belangrijk om te weten is dat wij een volledig onafhankelijk bedrijf zijn, dat geen witgoed verkoopt, maar puur gericht is op service. Dat betekent dat wij er niet op uit zijn om u een nieuw apparaat te verkopen, maar altijd eerlijk zullen adviseren over de reparatie-mogelijkheden.

 Snel: of u nu belt of mailt, u krijgt altijd direct contact met de monteur, zodat u snel weet waar u aan toe bent. In de meeste gevallen geldt: ‘vroeg gemeld = dezelfde dag nog een monteur’! Bovendien is de servicebus uitgerust met een ruim assortiment onderdelen, waardoor veel reparaties direct bij de klant thuis uitgevoerd kunnen worden.

  1. Waarom een snelle reparatie van uw witgoed belangrijk is.

Een kapotte wasmachine, een vaatwasser die een foutcode geeft, een kookplaat die niet goed werkt; allemaal onaangename verrassingen die een huishouden flink kunnen verstoren. Zeker met een gezin stapelen vieze vaat en vuile was zich snel op, om nog maar te zwijgen van het ongemak van een paar dagen niet kunnen koken!

 Ook voor de apparaten kan het belangrijk zijn om snel gerepareerd te worden om te voorkomen dat de schade of storing erger wordt.

 Wij weten dat een spoedige reparatie het verschil maakt, daarom werken wij als volgt:

– Vaak geldt de regel ‘vroeg gemeld = dezelfde dag nog een monteur’.

– Dankzij een goed bepakte servicebus kunnen we veel reparaties ter plekke uitvoeren.

– Altijd direct contact met de monteur zelf.

 

  1. Vakmanschap met een eerlijk en betaalbaar tarief.

Zowel in ons advies als onze tarieven zijn we eerlijk en transparant. Vaak kan een reparatie het probleem al verhelpen en de levensduur van uw apparaat verlengen. Daarnaast geeft HT Service 3 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en vervangen onderdelen.

 Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en monteren van alle bekende merken witgoed, maar verkopen zelf geen apparaten. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat wij onnodig aansturen op de aanschaf van een nieuw apparaat. Onze eerste prioriteit is altijd om voor u te kijken naar de reparatie-mogelijkheden.

 Uitgebreidere informatie over reparatiekosten, betaalmethoden en garantie vindt u op de pagina over onze tarieven.

 

  1. De witgoed-monteur bij u in de buurt.

HT Service bevindt zich midden in de Randstad. Met Roelofarendsveen en Oude Wetering als uitvalsbasis, strekt ons servicegebied zich tot Leiden,  Lisse,  Hoofddorp tot  en met Badhoevedorp, en van Amstelveen, Uithoorn,  Aalsmeer tot en met Nieuwveen en  Ter Aar.  Voor u het weet staat onze monteur bij u voor de deur.

Benieuwd of HT Service ook in uw woonplaats snel uw witgoed kan repareren? Bekijk dan een volledig overzicht van ons servicegebied.

  1. Snel contact voor reparaties en storingen.

Heeft u snel een ervaren monteur nodig voor eerlijk advies en een spoedige reparatie? Dan bent u bij HT Service aan het juiste adres! Dat zeggen overigens wij niet alleen, maar ook de recensies van klanten die wij eerder al hebben mogen helpen.

Wij repareren dagelijks vele soorten wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten en andere witgoedapparaten van alle bekende merken. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar 06-54903610 of door gebruik te maken van ons contactformulier.

 

monteur wasmachine

Direct contact

Bij storing kunt ons direct bellen of vul het contactformulier in en klik op verzenden.
Vergeet niet uw adres en telefoonnummer te vermelden.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

       Bellen is sneller !

Tel 06 5490 3610

info@ht-witgoedreparatie.nl

Pin betaling mogelijk
wasmachine reparatie

Contact / storing doorgeven

14 + 10 =