Henry Thijssen Witgoedreparaties

Foutcodes storingen en onderhoud- tips

 

 

 

Veel witgoedapparaten zoals vaatwassers, wasmachines, of wasdrogers hebben in de basis dezelfde functie, ongeacht het merk. Het is dan ook logisch dat bepaalde storingen of slijtages simpelweg vaker voorkomen. Veel bekende witgoedfabrikanten werken daarom met foutcodes.

Zo kan een foutcode bijvoorbeeld aangeven of het probleem zich in de elektronica, het watersysteem, of in de motor bevindt. Soms is de aanleiding relatief simpel en snel duidelijk, andere keren is een ervaren monteur nodig.

Op deze pagina vindt u daarom de nodige informatie over veelvoorkomende foutcodes en overige storingen. Door een aantal simpele punten na te lopen, kunt u sommige oorzaken zelf al oplossen, of deze specifieker omschrijven aan onze monteur. Op die manier kunnen we samen sneller tot de oplossing komen.

Foutcodes per type apparaat:

Geeft uw witgoed een foutcode en wilt u hier meer informatie over? Bekijk dan de onderstaande pagina’s om u verder op weg te helpen.

 

Foutcodes / storingen / onderhoud tips wasmachine

Foutcodes / storingen / onderhoud tips vaatwasser

 

 

 

 

wasmachine reparatie

Overige storingen:

Om u beter van dienst te kunnen zijn bij een storing aan uw witgoed, willen wij u eerst vragen om een aantal punten zelf te controleren. We vragen dit om twee redenen.

Ten eerste kan het u in sommige gevallen helpen om zelf de oplossing al te vinden, zodat het probleem opgelost kan worden zonder bezoek van een monteur.

Ten tweede; als deze punten het probleem nog niet hebben opgelost, kunt u deze informatie alsnog doorgeven aan onze monteur. Zo kunnen wij van tevoren een betere inschatting maken, en sneller en gerichter tot een oplossing komen.

 

Controleert u daarom alstublieft eerst de volgende punten:

  • Zit de deur van het apparaat goed dicht?
  • Staat er stroom op het apparaat, of gaat deze überhaupt niet ‘aan’?
  • Staat er stroom op het stopcontact?
  • Zijn alle stoppen in uw meterkast in orde?
  • Zijn de toevoer- en afvoerslangen in orde? Zit er bijvoorbeeld geen knik in de slang?
  • Brandt het lampje van de trekschakelaar en staat de waterkraan open?
  • Heeft u het pompfilter al schoongemaakt?

 

Wanneer deze punten het probleem nog niet hebben opgelost (of simpelweg niet van toepassing zijn op uw apparaat), kunt u uiteraard direct contact met ons opnemen. Geef deze informatie dan door aan onze monteur , Henry , door te bellen naar
06-54903610, of door gebruik te maken van ons contactformulier

Witgoed - reparatie
wasmachine reparatie

Contact / storing doorgeven

6 + 1 =